Seminar Werken aan WaardeAls MKB-ondernemer of directeur bent u elke dag volop bezig om met uw bedrijf goede resultaten te behalen. Maar hoe zit het met de toekomstige waarde van uw bedrijf? Door actief te werken aan waarde – oftewel waardecreatie – realiseert u continuïteit voor uw onderneming en personeel, maakt u uw bedrijf aantrekkelijk(er) voor kopers en kunt u straks optimaal genieten van uw pensioen.

Op donderdag 18 oktober 2018 van 19.15 tot 21.30 uur vindt het seminar ‘Werken aan Waarde’ plaats in het Amstel Boathouse te Amsterdam. Een avond vol waardevolle inzichten én praktische handvatten om de waarde van uw bedrijf te vermeerderen. Een must voor MKB-ondernemers en directeuren met hart voor de zaak en oog voor de toekomst.

Laat u inspireren door de kennis, ervaring en best practices van CFO Capabel, Collin Crowdfund, CROP, Hillstar en Synergia, allen experts op het gebied van financieel management en waardecreatie. Doe mee met praktijkgerichte workshops die u leren hoe u de waarde van uw bedrijf kunt maximaliseren. Wissel ervaringen en inzichten op het gebied van waardecreatie uit met collega-ondernemers. En ga de dag na het seminar direct aan de slag met het vermeerderen van uw bedrijfswaarde.

Wat:                     seminar Werken aan Waarde
Datum:                donderdag 18 oktober 2018
Tijd:                      19.15-21.30 uur
Plaats:                 Amstel Boathouse, Amsterdam

 

Andere blogberichten

 

Hoe financiert u uw groeistrategie?

Veel ondernemingen hebben als ambitie om te groeien. Immers: stilstand is achteruitgang. De concrete groeistrategie kan per onderneming verschillen: het…

Verder lezen

Projectcontrol bij bouw- en installatiebedrijven: geen luxe, maar bittere noodzaak

Het resultaat van uw bouwproject mag er zijn; weer een knap staaltje werk opgeleverd! Althans technisch gezien. Want als uw…

Verder lezen

Meld u aan voor de e-mail nieuwsbrief

 

Toestemming(Vereist)