Financiële vraagstukken maar geen budget voor een fulltime CFO?

Als directeur of ondernemer bent u voortdurend bezig uw bedrijf op een gezonde manier te laten groeien. Daarbij kunt u tegen financiële vraagstukken aanlopen die een remmende werking hebben op uw groei of zelfs uw bedrijfscontinuïteit op korte of langere termijn in gevaar brengen. Herkent u de volgende vragen?:

  • Hoe kom ik ongeschonden uit een ‘zwaar weer’ situatie?
  • Aan welke producten of diensten verdien ik? Aan welke niet?
  • Hoe kom ik tot goede stuurinformatie?
  • Hoe komt het dat mijn resultaten achterblijven?
  • Hoe beheers ik optimaal mijn werkkapitaal?
  • Hoe kan ik de kosten verlagen?
  • Hoe bereid ik me voor op de verkoop van mijn bedrijf?
  • Hoe ga ik de volgende groeifase van mijn bedrijf in?
  • Hoe zorg ik er voor dat mijn finance-afdeling meegroeit in de ontwikkeling?

Vraagstukken waar u mogelijk niet adequaat op in kunt spelen door gebrek aan tijd of kennisEn een fulltime financieel directeur aantrekken is geen optie vanwege de beperkte taakinhoud en de hoge kosten. Een parttime CFO van CFO Capabel kan u hierbij verder helpen.

De parttime CFO: uw sparringpartner voor financieel management

Heeft u behoefte aan een ervaren sparringpartner op het gebied van financieel management? De parttime CFO van CFO Capabel helpt u uw strategisch en financieel management verbeteren en ondersteunt u met raad en daad bij het oplossen van uw financiële vraagstukken. Op flexibele basis – al vanaf één dag per week – is onze parttime CFO bij u op locatie en werkt u gezamenlijk aan voortdurende verbetering en vernieuwing van uw organisatie.

Ons team bestaat uit Capabele CFO’s met jarenlange managementervaring op het gebied van strategie, financieel management en bedrijfsvoering. Elk met hun eigen specialisme en achtergrond. Dus er is altijd een parttime CFO beschikbaar die precies die ervaring heeft waaraan u behoefte hebt.

Interim-management en werving en selectie

Tijdelijk een CFO inhuren of een financieel directeur aannemen voor vast? We bieden u ook de mogelijkheid een interim CFO in te schakelen die tijdelijk uw financieel management waarneemt of een specifieke opdracht uitvoert. En we verzorgen de werving en selectie van bijvoorbeeld een CFO, financieel directeur of business controller voor een vaste invulling van uw financiële vacatures.

Weten wat de parttime CFO’s van CFO Capabel voor uw organisatie kunnen betekenen? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende kennismaking.