Ondersteun middelgrote bedrijven en organisaties met raad én daad

Als Capabele CFO helpt u middelgrote bedrijven en organisaties hun strategisch en financieel management verbeteren. Met een scherpe financiële analyse, strategisch advies over hun financiële organisatie en processen en begeleiding bij de implementatie. U staat organisaties al vanaf één dag per week bij als financieel directeur in het financieel gezond en toekomstbestendig maken van hun onderneming.

Zelfstandig maar toch samen succesvol

CFO Capabel biedt u als franchisenemer een platform voor gezamenlijke marktbewerking en continue ontwikkeling. Een onderscheidend franchiseconcept waarin u uw uitgebreide ervaring en kennis als CFO of financieel directeur kunt inzetten om middelgrote bedrijven en organisaties te ondersteunen. En een prettige combinatie van veel zelfstandigheid en vrijheid – als franchisenemer bent u verantwoordelijk voor uw eigen klanten en opdrachten – en de zekerheid van een bewezen franchiseformule.

 

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Wij geloven dat we door onderlinge samenwerking en het delen van kennis onze opdrachtgevers optimaal kunnen laten profiteren van onze kennis en ervaring. Daarom besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling, onder meer door maandelijkse intervisie- en trainingssessies.

Alle franchisenemers van CFO Capabel hebben jarenlange ervaring op directieniveau op het gebied van strategie, financieel management en bedrijfsvoering. Ze hebben bewezen in staat te zijn om als financieel directeur te coachen op leiderschap en management, veranderingen te initiëren en realiseren, mensen te inspireren en mee te krijgen in de gewenste richting.

Profiteer van een bewezen formule

Als franchisenemer maakt u gebruik van het concept van CFO Capabel: de naam, dienstverlening, website, promotionele activiteiten en secretariële ondersteuning. Alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld zodat u zich kan focussen op het bewerken van uw eigen netwerk en het uitvoeren van uw opdrachten. CFO Capabel is continu actief op het gebied van business development en begeleidt u daarbij ook op het gebied van ondernemerschap en sales. U staat er dus niet alleen voor.

Wat biedt CFO Capabel u als franchisenemer?

  • Een onderscheidend marketingconcept
  • Leadgeneratie
  • Begeleiding op het gebied van ondernemerschap
  • Een gevarieerd opleidingsprogramma
  • Secretariële ondersteuning
  • Een professioneel platform voor samenwerking met collega-ondernemers.

Uw kennis en ervaring als financieel directeur inzetten om middelgrote bedrijven en organisaties te helpen? Meer weten over franchisenemer worden bij CFO Capabel? Neem contact met ons op of bel met Dick Tool op 06- 558 90 868.

Heeft u vragen?

Laat uw gegevens achter zodat we z.s.m. contact met u kunnen opnemen.