Complex financieel-strategisch vraagstuk?

De ervaren bestuurders van CFO Capabel helpen u graag de juiste financiële en strategische beslissingen nemen. Door een gedegen en pragmatische analyse van uw vraagstuk en een concreet financieel managementadvies waarbij alle opties helder voor u zijn uitgewerkt.

Managementadvies van CFO Capabel

Alle partners van CFO Capabel hebben jarenlang ervaring als bestuurder of financieel directeur  en zijn op basis daarvan in staat om pragmatisch en concreet te adviseren over uw vraagstuk. Allereerst door gedegen onderzoek te doen naar uw probleemstelling, bijvoorbeeld door documenten te bestuderen en betrokkenen te interviewen. Op grond daarvan vindt de analyse plaats. Wij leveren u een concreet uitgewerkt advies met diverse opties en de voor- en nadelen daarvan. Hapklare brokken, zodat u de beste financiële en strategische beslissing kunt nemen. En wilt u het advies vervolgens ook nog geïmplementeerd hebben binnen uw organisatie? Ook dan is uw CFO Capabel-partner zowel op interim als projectbasis beschikbaar. Alles onder één dak dus.

Bij welke vraagstukken kan CFO Capabel u als adviespartner helpen?

Meer informatie

Heeft u vragen?

Weten hoe wij op pragmatische en concrete wijze kunnen adviseren over uw financiële vraagstukken? Neem contact op met Dick Tool op 06– 55 89 08 68 voor een vrijblijvende kennismaking of vul het contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.