Verkeert de continuïteit van uw onderneming in gevaar? Stel uw bedrijfscontinuïteit veilig!

Talloze bedrijven zijn zwaar geraakt door de coronacrisis. Ook uw onderneming is misschien financieel in de problemen geraakt ondanks alle maatregelen die genomen zijn. Daardoor komt uw continuïteit mogelijk in gevaar. Snel, doelgericht en adequaat ingrijpen is dan noodzakelijk om het ‘financiële lek’ te dichten en verdere problemen te voorkomen.

Uw stakeholders – financiers, verzekeraars, de belastingdienst, aandeelhouders, crediteuren, medewerkers en vakbonden – vragen de nodige aandacht. Ondertussen moet uw ‘winkel’ wel open blijven. Wellicht is het noodzakelijk om uw bedrijf te herstructureren (wijzigen van de inrichting of van de organisatie) om weer toekomstbestendig te worden.

Snel inzicht in de impact van de coronacrisis op uw bedrijfscontinuïteit

Aan de hand van de Capabel Continuïteit Scan helpen de ervaren CFO’s van CFO Capabel u met het analyseren van uw huidige situatie en het in kaart brengen van de opties voor het herstructureren van uw bedrijf. Tegelijkertijd treffen wij samen met u de meest noodzakelijke maatregelen om de continuïteit van uw bedrijf veilig te stellen. Stabiliseren als eerste prioriteit dus.

De aanpak bestaat uit de volgende fases:

Voordelen Capabel Continuïteit Scan

  • Inzicht: snel en concreet inzicht in de knelpunten van uw businessmodel en organisatie.
  • Stabilisatie: de noodzakelijke maatregelen om de financiële ‘lekkage’ te dichten.
  • Mogelijkheden: een duidelijk beeld van de opties om een eventuele herstructurering door te voeren.
  • Herstel: een effectief en praktisch plan voor het herstellen van uw continuïteit en toekomstbestendigheid.
  • Raad én daad: het onderzoek wordt uitgevoerd door een ervaren CFO die niet alleen adviseert maar ook in staat is om het herstelplan te implementeren. Alles in één hand dus.
  • Rust: voor u als ondernemer rust en ruimte om weer met uw business bezig te zijn.

Ook uw bedrijfscontinuïteit herstellen? Doe de Capabel Continuïteit Scan!

Wilt u een continuïteitsscan laten uitvoeren? Ontdekken hoe uw onderneming ervoor staat en wat nodig is voor het herstel van uw bedrijfscontinuïteit? Vraag de Capabel Continuïteit Scan aan of neem contact op voor meer informatie.

Toestemming(Vereist)