Parttime financieel management voor de publieke sector

De grootste uitdaging waar de publieke sector op dit moment voor staat is meer en betere dienstverlening voor meer mensen, maar met minder geld. Bovendien krijgt de cliënt steeds meer inspraak. Twee trends die u noodzaken om slimmer en efficiënter te gaan werken. Hoe zorgt u dat uw organisatie financieel gezond blijft? En dat de kwaliteit van uw dienstverlening  behouden blijft?

CFO Capabel helpt u inzicht krijgen in de impact van deze trends op uw organisatie, strategische keuzes maken en uw financiële organisatie op orde krijgen. Daarbij staat investeren in duurzame dienstverlening centraal, bijvoorbeeld door innovatie en samenwerking.

Actieve sectoren binnen het publieke domein:

  • Organisaties in de Zorg

CFO Capabel helpt u inzicht te krijgen in de impact van actuele trends op uw zorgorganisatie, strategische keuzes te maken en uw financiële organisatie (weer) op orde te krijgen.

Lees meer

  • Organisaties in het Onderwijs

De onderwijs-sector gaat niet alleen gebukt onder lerarentekorten en salarisdiscussies, maar er zijn ook in de bedrijfsvoering tal van actuele (financiële) uitdagingen.

Lees meer

  • Woningcorporaties

Woningcorporaties hebben de komende jaren tal van (maatschappelijke en financiële) uitdagingen: van groeiende wensen omtrent nieuwbouw, tot verduurzaming en huurmatiging.

Lees meer

  • Maatschappelijke organisaties

Heeft u strategisch advies nodig bij een complex financieel vraagstuk? De ervaren financieel directeuren van CFO Capabel helpen u graag om de juiste financiële beslissingen te nemen.

Lees meer

  • Decentrale overheid

Gemeenten dienen grip te houden op risico’s, bedrijfsvoering en staan voor maatschappelijke en financiële uitdagingen om ook in meerjarenperspectief financieel gezond te blijven.

Lees meer

Onze financieel management diensten voor de publieke sector

Maak kennis met onze parttime/interim CFO’s

Afhankelijk van uw vraag en situatie, koppelen wij u aan één van onze ervaren parttime bestuurders/CFO’s.

 

Meander - Prokino
Result Laboratorium
Cardea Jeugdzorg
Stichting Buitenfonds

Meer weten over onze financieel management diensten voor de publieke sector?

Weten wat CFO Capabel voor uw organisatie in het publieke domein kan betekenen? Neem contact op met CFO Capabel op 085-105 11 95 voor een vrijblijvende kennismaking. Of vul ons contactformulier in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.