Financiële scan: hoe financieel gezond en toekomstbestendig is uw onderneming?

30% van de ondernemers verwacht binnen 5 jaar hun businessmodel te moeten veranderen om toekomstbestendig te blijven. Hoe zit dat bij u? Is uw organisatie financieel gezond en klaar voor de toekomst? Zijn uw processen op orde en bent u zelf ‘in control’? Ontdek het met onze financiële quickscan.

U krijgt op snelle en concrete wijze inzicht in de toekomstbestendigheid en de financiële performance van uw onderneming of organisatie. Bovendien levert de bedrijfsscan u praktische handvatten op om uw bedrijfsresultaat te verbeteren.

Goede financiële planning begint met inzicht in uw financiële performance

Een gezonde bedrijfsvoering staat of valt met een goede financiële strategie. En om een goed financieel plan te maken moet u eerst weten waar u nu staat. De financiële quickscan (Capabel Compact Scan) vertelt u snel meer over hoe uw bedrijf het doet op de verschillende thema’s.

Niet alleen onderzoeken we in de financiële quickscan uw huidige financiële situatie, we doen ook concrete aanbevelingen die u helpen de toekomstbestendigheid van uw bedrijf te verbeteren. Bovendien kunnen onze parttime CFO’s u al vanaf één dag per week bijstaan in het implementeren van de actiepunten die uit de financiële scan naar voren komen.

Ook snel inzicht in uw toekomstbestendigheid? Doe de bedrijfsscan!

De Capabel Compact Scan, onze financiële quickscan, bestaat uit:

  • een scherpe financiële analyse
  • een vragenlijst met 60 prikkelende stellingen over uw bedrijfsvoering
  • een praktische rapportage met concrete aanbevelingen
  • een resultaatbespreking met één van onze partners.

Wilt u een financiële quickscan laten uitvoeren en ontdekken hoe uw onderneming of organisatie er financieel voor staat en wat nodig is voor een toekomstbestendig businessmodel? Vraag de Capabel Compact Scan aan of neem contact op voor meer informatie.

Hoe staat uw organisatie er financieel voor?

Vraag de Capabel Compact Scan aan!