Waarom CFO Capabel Werving en Selectie?

Als specialist op het gebied van financieel management staan wij bestuurders dagelijks met raad en daad bij in het financieel gezond en toekomstbestendig maken van hun organisatie. Daardoor weten we als geen ander welke achtergrond en competenties belangrijk zijn voor een succesvolle werving en selectie van bestuurlijke en financiële managers.

Wij onderscheiden ons van werving- en selectiebureaus op 3 belangrijke punten:

  • Senior partners: met jarenlange ervaring als bestuurder of financieel directeur leiden alle werving- en selectietrajecten.
  • Gedragsassessment: kandidaten voor uw vacature van directeur of bestuurder worden door ons getest op leiderschapsgedrag.
  • Inhoudelijk assessment: we testen kandidaten op financieel-analytische denkkracht.

 

Uw vacature ingevuld in drie doelgerichte stappen

CFO Capabel Werving en Selectie helpt u in drie stappen uw vacature voor een directeur financiën of bestuurder in te vullen:

Tijdelijke ondersteuning als de juiste kandidaat nog even op zich laat wachten

Bij de werving en selectie van de meest geschikte directeur financiën of bestuurder voor uw organisatie nemen wij alleen genoegen met absolute topkwaliteit. Soms betekent dat dat de juiste kandidaat nog even op zich laat wachten.

Duurt het invullen van uw financieel management vacature langer dan gepland? Geen nood! Dan bieden we u de mogelijkheid hierin te voorzien met een sterke finance professional uit de praktijk met de juiste kennis en ervaring, die direct kan beginnen.

Ons W&S team

Testimonial

“Alles verliep soepel, vanaf het begin tot en met het eind van het proces. Jullie waren heel helder in wat de stappen waren en jullie hebben de verwachtingen goed gemanaged. Alle toezeggingen en afspraken zijn door jullie nagekomen. Ik heb jullie professionaliteit van A tot Z gevoeld en heb enorme zin om aan mijn nieuwe job te beginnen en dat komt ook door CFO Capabel!”

– Rody Schenk (kandidaat), Business Controller Nebig Verpakkingen

Meer weten over CFO Capabel Werving en Selectie?

Weten hoe wij u kunnen helpen uw vacature voor directeur financiën, bestuurder of een andere financieel management vacature in te vullen? Neem contact op met Dick Tool op 06– 55 89 08 68 voor een vrijblijvende kennismaking.

 

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan