Business Controller Sales & Operations – regio Tiel

 • Bijzondere uitdaging in snel groeiend MKB-familiebedrijf dat duurzaamheid nastreeft
 • Impact maken met Business Control analyses
 • Werken bij een Nederlands productiebedrijf in de Aziatische food sector
 • Ondernemende finance rol waarbij je zelf de productielijnen van het bedrijf ingaat
 • Nationale- en internationale werkomgeving

Voor onze relatie Go-Tan zoeken wij een Business Controller Sales & Operations met passie voor het productiebedrijf, de cijfers en drive om het bedrijf en zichzelf verder te ontwikkelen.

 

Wat ga je doen als Business Controller Sales & Operations?

In deze functie ben jij dé spil op het gebied van informatievoorziening vanuit finance voor de commercie, productie en logistiek. In het figuurlijke ‘oog van de storm’ van de internationale ontwikkelingen op het gebied van grondstoffen, verpakkingen en logistiek weet jij de vertaling te maken naar goed onderbouwde kostprijzen en lijnrendementen. Jouw analyses en adviezen zijn handvatten om te sturen op meerdere niveaus. Dit kan zowel operationeel als strategisch zijn.

Je bent onderdeel van het 5-koppige finance team, waar alle financiële werkzaamheden (boekhouding, financial control, business control, financieringsvraagstukken) plaatsvinden. Je rapporteert aan de CFO van Go-Tan. 

In je dagelijks werk heb je veel contact met lijnmanagers in de productie en je collega’s voor logistiek en commercie. Natuurlijk heb je in dit hechte familiebedrijf, waar de lijnen kort zijn en er een informele en open sfeer heerst, ook met de directeur-eigenaren te maken. Go-Tan heeft een internationale focus en is een sterk merk om verder te blijven groeien.

Je taken en verantwoordelijkheden als als spil in de organisatie maken dat jij;

 • adviseert over de kostprijzen van bestaande producten én nieuwe introducties.
 • stevige gesprekspartner bent voor Sales met rapportages en marges die te duiden zijn.
 • een actieve sparringpartner bent voor Operations over o.a. verbeterpotentieel.
 • scenario’s uitwerkt van verschillende business cases, zoals investeringsvoorstellen.
 • het management adviseert over vaste verrekenprijzen, klant-, product- en lijnrendement, etc.
 • budgetten en forecasts opstelt en bijdraagt aan (meerjaren)planningen.

Wie ben jij als persoon en wat neem je mee?

Binnen Go-Tan is het erg belangrijk dat je energie krijgt van een productieomgeving en liefde hebt voor het product. Natuurlijk ben je initiatiefrijk, zoekt mensen actief op, ben je analytisch sterk en hou je van ‘data crunchen’.

Verder breng je het volgende mee:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO(+) niveau in financiële richting. 
 • Relevante werkervaring in financiële analyse & control in een productieomgeving.
 • De ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Interesse in IT en data en je hebt een gevorderd werkniveau met Excel en Power BI.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Ervaring met SQL en/of beheersing van Exact is een pré.

Wat is het aanbod voor jou als Business Controller Sales & Operations?

Een impactvolle strategische functie in een groeiend en informeel familiebedrijf waar je zelf de vrijheid én verantwoordelijkheid hebt om de Business Control functie verder te ontwikkelen naar een strategische gesprekspartner voor de collega’s van Sales & Operations.

Je komt in een omgeving terecht waar de lijnen kort zijn, er een prettige familiaire- en tegelijk professionele werksfeer heerst en er volop mogelijkheden zijn om je te ontwikkelen.

Daarnaast biedt Go-Tan de volgende mix van voorwaarden:

 • Passend bruto jaarsalaris van € 60.000 – € 75.000,-, afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een uitgebreide pensioenregeling, opleidingsbudget en mobiliteitsvergoeding.
 • Combinatie van werklocaties; Kesteren (hoofdkantoor en fabriek), Waspik (fabriekslocatie) en jouw eigen thuiswerkplek

Organisatie

Go-Tan is een professioneel georganiseerd familiebedrijf met een zeer dynamisch karakter. Nationaal en internationaal. Vanuit eigen fabrieken in Nederland en Hongarije worden de producten naar diverse landen gedistribueerd. Het management, met daarin twee broers uit de familie Go, heeft ambitieuze doelstellingen. Eén daarvan is moreel leiderschap tonen binnen de Aziatische retail en foodservice categorieën op het vlak van duurzaamheid & klimaat.

‘Lekker eten’ speelt een heel belangrijke rol. Go-Tan is niet alleen een food brand, het is een Foodloving Asian Family. Want Food is Love. Goede smaak staat altijd buiten kijf en is compromisloos. We let the food do the talking. En dit mag iedereen weten! Hierin zijn de medewerkers de ambassadeurs.

Is dit jouw functie? Reageer direct!

Stuur je cv en korte motivatie uiterlijk woensdag 9 maart 2022 naar Roelof Teeninga, consultant Werving & Selectie van CFO Capabel. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen via 06-18514513 / roelof.teeninga@cfocapabel.nl

Een kort online finance assessment maakt onderdeel uit van de procedure en de eerste gesprekken vinden uiterlijk plaats in week 10.