Over CFO Capabel

De wereld van vandaag verandert razendsnel. Internet, social media, globalisering en digitalisering zorgen voor een turbulente omgeving. Om succesvol te ondernemen moet uw organisatie in staat zijn om voortdurend vooruit te kijken, de juiste beslissingen te nemen en effectief te sturen. Goed financieel advies is daarbij van cruciaal belang.

CFO Capabel is ontstaan vanuit de vraag van MKB-organisaties, onderwijs en zorgorganisaties om een financieel adviesbureau met aanvullende competenties en vaardigheden die het management helpen financieel gezond en toekomstbestendig te worden en blijven. Heeft u het gevoel dat het sneller, beter of anders moet? CFO Capabel helpt u met het realiseren van uw strategie en het reduceren van risico’s.

Waarom CFO Capabel?

CFO Capabel is meer dan een financieel adviesbureau. Wij helpen uw strategisch en financieel management verbeteren met raad én daad. Met een scherpe financiële analyse, strategisch en financieel advies over uw financiële organisatie en processen en begeleiding bij de implementatie. Onze parttime CFO’s staan u al vanaf één dag per week bij in het financieel gezond en toekomstbestendig maken van uw onderneming of organisatie. Verder ondersteunen wij uw organisatie met interim CFO’s en verzorgen wij de werving & selectie voor uw vaste finance management vacatures.

Onze dienstverlening

Parttime CFO

De parttime CFO van CFO Capabel helpt u met het verbeteren van de financiële gezondheid en toekomstbestendigheid. We zijn pragmatisch, zetten de opties naast elkaar en zorgen dat het wordt uitgevoerd.

Meer informatie

Interim CFO

Interim CFO nodig voor een bepaalde periode? We maken uw bedrijfsvoering gezond en gereed voor de volgende stap.

Meer informatie

Werving & Selectie

CFO vacature? Financieel directeur of business controller met groeiambitie nodig? CFO Capabel helpt u graag met het vinden en selecteren van de juiste kandidaat.

Meer informatie

Managementadvies

Strategisch advies nodig bij een complex financieel vraagstuk? De ervaren financieel directeuren van CFO Capabel helpen u graag met onderbouwde business cases en het nemen van de juiste financieel/strategische beslissingen.

Meer informatie

Finance coaching

Met een ervaringsdeskundige sparren over financieel-strategische vraagstukken? Onze partners zijn zelf jarenlang CFO geweest, en zij coachen u als geen ander op leiderschap én financiële vraagstukken

Meer informatie

Onze Capabele organisatie

CFO Capabel bestaat uit ervaren en gedreven zelfstandige professionals (CFO’s) die uw organisatie met raad en daad bijstaan. Al onze financiële professionals hebben jarenlange ervaring op directieniveau op het gebied van strategie, financieel management en bedrijfsvoering. Ze hebben bewezen dat ze in staat zijn om te coachen op leiderschap en management, veranderingen te initiëren en te realiseren, mensen te inspireren en mee te krijgen in de gewenste richting.

Het is de ambitie van CFO Capabel zich te blijven onderscheiden als financieel adviesbureau. Door deze professionals een platform voor gezamenlijke marktbewerking en continue ontwikkeling te bieden, onder andere door maandelijkse intervisie- en trainingssessies. Wij geloven dat we onze opdrachtgevers optimaal kunnen laten profiteren van ons financieel advies, onze kennis en kwaliteiten door onderlinge samenwerking en kennisdeling.

Meer weten over financieel advies van CFO Capabel?

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Toestemming(Vereist)

Gezocht: Business Controller Sales Operations

Regio Tiel

Meer informatie