• Branches: bouw, ICT, telecom, zakelijke en financiële dienstverlening
  • Ervaring met: verbeteren operationele en financiële resultaten, complexe fusies en reorganisaties, samenwerking binnen teams
  • Motto: “Blijvende resultaatverbetering door de juiste strategie, kostenreductie en een nieuw elan.”

Als ondernemer komt er veel op u af. U bent specialist op uw vakgebied. En omdat u daarin erg goed bent, bent u ondernemer geworden. Door de onvermijdelijke groei komt u dan vraagstukken tegen waar u nooit eerder mee te maken heeft gehad.

Doel: blijvende resultaatverbetering

U kunt dan veel baat hebben van mijn ervaring als financieel en operationeel manager bij diverse bedrijven qua omvang en activiteit. Ik kan uw operationele en financiële besturing verbeteren door zowel interim management opdrachten uit te voeren als adviesopdrachten. Het doel is altijd blijvende resultaatverbetering, door verbeterde inzichten in de operationele en financiële prestaties.

Strategie, kostenreductie en nieuw elan

Ik heb bij diverse opdrachtgevers specifiek geholpen bij het neerzetten van een goede strategie en heb deze ook mede geïmplementeerd. Ook heb ik diverse trajecten op het gebied van recovery en kostenreductie geleid, waaronder complexe fusies en reorganisaties. Tevens heb ik bij diverse opdrachten gezorgd voor nieuw elan in teams, waardoor de samenwerking en resultaten sterk zijn verbeterd.

Specialiteiten: bouw, ICT, Telecom. Zakelijke en financiële dienstverlening

Mijn werkervaring heb ik opgedaan bij diverse bedrijven in de zakelijke dienstverlening, de mobiele telecom en het bankwezen. Daarom ben ik nu een stevige sparringpartner voor ondernemers die toe zijn aan een volgende stap met hun bedrijf. Ik richt me daarbij specifiek op de sectoren bouw, ICT/telecom, zakelijke en financiële dienstverlening.

De bouwsector bevindt zich in een sterke groeimarkt. Na jarenlang uitstellen van nieuwbouw of renovatie is er een versnelde vraag. Maar de bouw moet ook verduurzamen en inspelen op talloze technologische en demografische ontwikkelingen die vragen om nieuwe vormen van ontwikkeling en bouw.

Ook de ICT sector is volop in beweging: big data wordt nu pas volwassen. Schaalvergroting is een belangrijke factor om mee te kunnen doen. Alternatieve strategieën zijn het opzoeken van niches en door co-creatie een sterkere positie verwerven ten opzichte van uw klant.

Financiële dienstverleners zuchten onder regeldruk en sterke concurrentie. Er komen in rap tempo nieuwe start-ups die de gevestigde orde bedreigen. Grip op processen en het voldoen aan regelgeving zijn randvoorwaarden om in business te blijven. De sleutel tot succes is echter vernieuwing.

Rust om te ondernemen

Rode draad in alle sectoren: verandering is een constante geworden. Een goede strategie, wendbaarheid van de organisatie en strakke uitvoering van uw plannen zijn cruciaal om succesvol te worden en te blijven. Als uw deskundige en stevige sparringpartner beloof ik dat u de rust vindt om u weer bezig te houden met wat u leuk vindt: ondernemen.

Nieuwsgierig naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!

Contact

Gerrit Tijdeman
EGerrit.tijdeman@cfocapabel.nl
M: 06-10 88 51 65
LLinkedIn

Contact

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Toestemming(Vereist)

Gezocht: Business Controller Sales Operations

Regio Tiel

Meer informatie