• Branches: flexbranche, accountancy
  • Ervaring met: advies, coaching en training op het gebied van commercie aan directies, managers en teams
  • Motto: “Als je doet wat je deed, zul je krijgen wat je kreeg!”

‘Als je doet wat je deed, zul je krijgen wat je kreeg!’. Dit is door de jaren heen altijd mijn lijfspreuk geweest. Het grootste gedeelte van mijn carrière (23 jaar) heb ik me bezig gehouden met het ontwikkelen van de commerciële slagkracht van mensen en organisaties. Eerst 15 jaar als franchisenemer en aandeelhouder van een grote landelijke speler, daarna 8 jaar als oprichter en partner van de Intenza Consulting Group. Na een uitstapje als directeur van een detacheringsbureau en een interim managementbureau voor financiële professionals, ben ik in september 2016 begonnen met de oprichting van CFO Capabel.

Trainen en begeleiden partners

Ook bij CFO Capabel richt ik me op de ontwikkeling van mensen; ik houd me immers vooral bezig met het trainen, begeleiden en coachen van de aangesloten partners. Vanuit mijn business-developmentrol vind ik het daarbij geweldig om met ondernemers te sparren. Om ze te prikkelen, een spiegel voor te houden en uit te dagen, maar altijd met als doel om ze te helpen tot andere inzichten te komen. Mijn jarenlange ervaring op de ‘zachte kant’ (gedragsontwikkeling) komt nu prachtig samen met ‘de harde kant’ (organisaties helpen met strategie, financieel management, verbeteren van processen en in control zijn). Als je aan beide ‘knoppen’ draait kan je immers echt met resultaat veranderen en verbeteren. En dat is immers de missie van CFO Capabel.

Specialiteiten: flexbranche en accountancy

Oók ik ben parttime inzetbaar, maar dan alleen voor advies, coaching- en trainingsopdrachten op het gebied van commercie aan directies, managers en teams. Daarbij richt ik me vooral op de flexbranche en de accountancy. Beide branches staan voor de uitdaging om in hun businessmodel meer toegevoegde waarde te creëren (om de prijsdruk tegen te gaan), transparanter te opereren en om klantprocessen efficiënter (via digitalisering) maar zeker ook klantgerichter te maken. Ook hebben beide sectoren te maken met toenemende wet- en regelgeving.

Confronteren en spiegelen met humor

Klanten ervaren mij als enthousiast, to the point, concreet, praktisch, scherp en resultaatgericht. Afspraak is bovenal afspraak. Daarnaast ben ik in staat om met humor te spiegelen en te confronteren zodat mensen aan het denken worden gezet.

Wilt u sparren over uw uitdaging op het gebied van commercie? Bel of mail gerust!

Contact

Dick Tool
Edick.tool@cfocapabel.nl
M: 06-55890868
LLinkedIn

Terug naar partneroverzicht

Contact

Toestemming(Vereist)

Gezocht: Business Controller Sales Operations

Regio Tiel

Meer informatie