Regelmatig laten we een Capabele Compagnon aan het woord. In deze blogpost is dat Louis Swinkels. Hij is samen met zijn vrouw Wendy eigenaar van het prachtig gelegen Maison d’Olenne (Ardennen). Zij zijn beiden ondernemer en werken zelfstandig in de zorg en als interim-procesmanager. Zij hebben het huis afgelopen jaren in hun vrije tijd opgeknapt en willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van deze unieke locatie. Zij zijn Capabele Compagnons van het eerste uur. Zo gaat het team van CFO Capabel op hun uitnodiging in juni tijdens een tweedaagse meeting kennismaken met Maison d’Olenne! Elkaar helpen en iets gunnen. Dat helpt!

Maison d’Olenne – Beauraing – Dinant

Het landhuis Maison d’Olenne is gelegen in de diepe Ardennen op de grens van België en Frankrijk, 20 kilometer ten zuiden van Dinant. Het is een bijzondere locatie, authentiek en sfeervol midden in de ongerepte prachtige natuur. Afgelegen en ‘verscholen’ in een dal aan de voet van een berg waan je je direct in een andere omgeving. Prachtig en zeer bijzonder!

Maison d’Olenne biedt plaats aan 14 personen. Het heeft zeven slaapkamers met douche en toilet, een leefkeuken, woonkamer (open haard) en vergader- en eetkamer. Het terrein is 2.5 ha. groot met overdekt terras (bbq), zonneterras, speelveld en een beekje. Het terrein is afsluitbaar en er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

Het unieke samenspel van natuur, rust en nostalgie maakt dat het een krachtige en zeer inspirerende locatie is voor zowel recreatieve als zakelijke doeleinden. De volledige afwezigheid van de drukte van alle dag geeft veel rust. De absolute stilte en de mooie natuur zijn veelzeggend. Er is veel gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, of juist even de eenzaamheid op te zoeken door een mooie wandeling.

Zeer geschikt voor alle vormen van teamuitjes, teamontwikkeling en -counseling. Je komt privé tot rust en met je team in balans. Je voelt gewoon dat het matcht als je er bent. Werk je een strategieplan uit? In Maison d’Olenne gaat het beter. Wil je een paar dagen met je MT ‘de hei op’, maar een keer op andere wijze? Maison d’Olenne biedt alle ingrediënten. Het thema ‘sales’ eens verder uitdiepen? Met goede sprekers heb je een unieke kennisuitwisseling en leer je van elkaar.

Maar wilt u gewoon een weekendje weg met vrienden, gezin of familie? Dan is dit de beste plek waar u heen kunt gaan. U wordt welkom geheten met een lekker flesje wijn en diverse streekproducten. Wilt u meer informatie: info@maisondolenne.eu.

 

Andere blogberichten

 

Verslag seminar ‘Werken aan Winstgevendheid’

Beter financieel inzicht. Reductie van kosten en uitgaven. Betere samenwerking tussen directie, management en ICT. En naast op omzet ook…

Verder lezen

5 veelgemaakte fouten bij een bedrijfsverkoop

Misschien wilt u er nog helemaal niet over nadenken, maar ooit komt er een moment waarop u uw onderneming zult…

Verder lezen

Meld u aan voor de e-mail nieuwsbrief

 

Toestemming(Vereist)

Gezocht: Business Controller Sales Operations

Regio Tiel

Meer informatie