De situatie rondom de Corona-crisis is de laatste dagen ongekend verslechterd. De door de overheid genomen maatregelen hebben op dit moment de volledige aandacht van ondernemend Nederland. Een van de maatregelen is het verlenen van eventueel uitstel van betaling van belasting. Zie daarvoor deze pagina op de website van de Belastingdienst.

Verklaring van ‘derde deskundige’

Om dat uitstel te verkrijgen heeft u een verklaring nodig van een ‘derde deskundige’. Uit de verklaring moet de aard van de betalingsproblemen blijken en de haalbaarheid van het in de toekomst inlopen van de betalingsachterstand. Juist in deze turbulente tijd staat CFO Capabel klaar om u te helpen met het verbeteren van de financiële gezondheid van uw onderneming. Heel concreet: we helpen u graag ‘als derde deskundige’ met het aanvragen van uw uitstel van belastingbetaling. Bijkomend voordeel is dat u direct inzicht krijgt in uw liquiditeitsplanning voor de komende maanden.

We hebben daarvoor een aantal Capabele partners beschikbaar. Met behulp van een telefonisch intake bepalen we gezamenlijk de geschatte tijdsduur van de werkzaamheden. Aan de hand daarvan doen we u gelijk een concreet voorstel op basis van fixed-fee. U weet dus direct wat de kosten zijn. Neem dan ook gerust contact met ons op.

Los van deze mogelijkheid hebben we voor u ook een checklist samengesteld met korte termijn acties. Deze kunt u hier downloaden.

Meer informatie?

Neem contact op met Dick Tool via 06- 55 890 868 of stuur een mail naar dick.tool@cfocapabel.nl.

 

Andere blogberichten

 

Sander-van-Loon-cfo-capabel

Waarom uw marge pas echt verbetert met Activity Based Costing

De kostprijs van een product bestaat uit twee elementen: materiaal en overhead. Het materiaalgedeelte is vaak duidelijk bepaald. Het overheaddeel…

Verder lezen

15 april 2021, Leusden: MKB-seminar Werken aan Waarde

Als MKB-ondernemer of directeur bent u elke dag volop bezig om met uw bedrijf goede resultaten te behalen. Maar hoe…

Verder lezen

Meld u aan voor de e-mail nieuwsbrief

 

Toestemming(Vereist)

Gezocht: Business Controller Sales Operations

Regio Tiel

Meer informatie