Op 11 september vindt het Fundfestival 2018 plaats in Amersfoort. CFO Capabel is één van de partners van dit evenement waar ondernemers en investeerders samenkomen. Dit jaar staat het Fundfestival in het teken van platforming, met name ook op het gebied van financiering.

Thema: De Platformrevolutie: from banking to platforming

De platformeconomie wordt onmiskenbaar groter en groter. In alle sectoren ontstaan ‘platforms’ die met slimme techniek vraag en aanbod aan elkaar verbinden. Zoals Uber, wereldwijd het grootste taxibedrijf zonder eigen auto’s en Airbnb, ’s werelds meest bezochte adres voor overnachtingen zonder eigen bedden. Ook bij zakelijke financieringen zien we dezelfde beweging. Traditionele en nieuwe spelers introduceren financieringsplatformen, zonder eigen geld, zonder eigen balans.

Inspirerende sprekers uit het bedrijfsleven

Drie topsprekers uit het bedrijfsleven en de financiële wereld vertellen over hun eigen ervaringen met en visie op platforming, gevolgd door een debat over de grote impact van platforming op de zakelijke financieringsmarkt. Verder kunt u kennismaken met succesvolle groei-ondernemers en investeerders en uw netwerk uitbreiden onder het genot van een hapje en een drankje.

Fundfestival 2018, het MKB-festival dat u niet mag missen

Bent u geïnteresseerd in de ontwikkelingen in het zakelijke financieringslandschap? Of oriënteert u zich op innovatieve financieringsmogelijkheden voor uw eigen organisatie? Als relatie van CFO Capabel mag u het Fundfestival 2018 zeker niet missen! Wij verwelkomen u graag in Amersfoort op 11 september.

Datum:                dinsdag 11 september 2018
Tijd:                      15.00-19.00 uur
Plaats:                 Amersfoort

Andere blogberichten

 

Bedrijf verkopen? Begin op tijd met waardeoptimalisatie!

Als ondernemer verkoopt u waarschijnlijk maar éénmaal in uw leven een bedrijf. Of misschien heeft u al eens een bedrijf…

Verder lezen

Debiteurenbeheer: een vak apart!

Als uw onderneming op rekening verkoopt, is een goed debiteurenbeheer een must. Want in veel gevallen waarin een bedrijf financiële…

Verder lezen

Meld u aan voor de e-mail nieuwsbrief