Wij zijn supertrots, want CFO Capabel is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarom zijn we uitgeroepen tot FD Gazelle 2020. Deze mooie prestatie is het resultaat van de kwaliteit die onze parttime CFO’s elke dag leveren: het verbeteren van de financiële gezondheid en toekomstbestendigheid van onze klanten. En van het vertrouwen dat onze opdrachtgevers in ons hebben.

CFO Capabel is één van de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee zijn wij FD Gazelle 2020 in de regio Oost, in de categorie klein.

Mede dankzij onze partners en opdrachtgevers

Dit mooie resultaat hebben wij kunnen bereiken dankzij het vertrouwen dat onze opdrachtgevers ons elke dag schenken: het vertrouwen dat onze parttime CFO’s en CEO’s ze helpen hun organisatie financieel gezond en toekomstbestendig te maken én houden. En dankzij de hoge kwaliteit van dienstverlening die onze partners dag in, dag uit leveren bij het ondersteunen van onze opdrachtgevers.

Over de FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad (FD) jaarlijks uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Financieel gezonde bedrijven met een ononderbroken omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen 3 jaar. Daarbij worden de genomineerde bedrijven ingedeeld naar regio en omzetklasse. Maar ook de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid worden sinds 2018 meegerekend.

Prijsuitreiking 19 november

Op donderdag 19 november maakt het FD de FD Gazellen per regio bekend. Dan worden ook de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen uitgereikt, evenals de Oryx-prijs – voor de meest opvallende Gazelle.

 

Andere blogberichten

 

Laat de juridische en fiscale structuur van uw bv(‘s) kritisch beoordelen!

Het overgrote deel van de dga’s heeft de aandelen in de bv waar de ondernemingsactiviteiten worden uitgevoerd niet rechtstreeks in…

Verder lezen
Sander-van-Loon-cfo-capabel

Eigen vermogen aantrekken: Goed idee? En hoe dan?

Ondernemingen die behoefte hebben aan extra vermogen, kloppen hierbij vaak aan bij een bank of een andere verstrekker van vreemd…

Verder lezen

Meld u aan voor de e-mail nieuwsbrief

 

Toestemming(Vereist)

Gezocht: Business Controller Sales Operations

Regio Tiel

Meer informatie