Bereik meer met een financieringsplan

Banken en financiers verstrekken niet zomaar geld. Met een financieringsplan maakt u direct duidelijk wat uw plannen zijn en hoe u aan de strenge wet- en regelgeving rondom zakelijke financiering gaat voldoen. Zo geeft u potentiële financiers vertrouwen en overtuigt u hen sneller om met u in zee te gaan. Ook voor uzelf geeft een financieringsplan helderheid en perspectief.

Een financieringsplan bevat onder meer de volgende informatie:

  • Algemene beschrijving van uw onderneming.
  • Specificatie van uw langetermijndoelen.
  • Financiële situatieanalyse.
  • Beschrijving van uw investeringsplannen.
  • Welk bedrag u daarvoor nodig hebt.
  • Onderbouwing van hoe u aan de wet- en regelgeving voldoet.
  • Verklaring hoe u aan uw financiële verplichtingen kunt blijven voldoen.

Zo helpt CFO Capabel u met de juiste bedrijfsfinanciering

CFO Capabel helpt u graag om een solide financieringsplan op te stellen. Onze aanpak omvat meer dan het beschrijven van uw financieringsbehoefte, uw plannen moeten namelijk ook goed binnen uw totale bedrijfsstrategie passen. Samen met onze parttime CFO bekijkt u allereerst of alle voorwaarden aanwezig zijn om uw plannen tot een succes te maken, en wat er eventueel voor nodig is om dit te bevorderen. Desgewenst kunnen wij u na het verkrijgen van de juiste bedrijfsfinanciering ook begeleiden bij de realisatie.

De voordelen van onze parttime CFO

Voordeel 1: Inzicht en perspectief
Onze parttime CFO helpt u bij het opstellen van een haalbaar financieringsplan. Dit geeft niet alleen inzicht in uw plannen en welk bedrag er nodig is om ze te realiseren, maar ook in hoe u aan uw financiële verplichtingen kunt blijven voldoen en hoe u uw investering weer terugverdient.

Voordeel 2: Meer financieringsmogelijkheden
Bij CFO Capabel hebben we veel kennis van en ervaring met diverse vormen van financiering. Daardoor kunnen we u uitstekend adviseren over de juiste (combinatie van) financieringsvormen. Wellicht zijn er zelfs mogelijkheden waar u nooit eerder aan heeft gedacht.

Voordeel 3: Uitgebreid financieel netwerk
Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u eenvoudig in contact brengen met financiële partijen. Wij kennen hun aanbod en geven u onafhankelijk advies over welke financieringsvorm bij u past. Ook tijdens onderhandelingen met financiers staan wij u graag bij.

Voordeel 4: Vertrouwen
Wij weten precies precies waar banken en andere financiers op letten bij het beoordelen van uw aanvraag. De parttime CFO helpt u om dit duidelijk en volledig te verweken in uw financieringsplan. Zo geeft u potentiële financiers het vertrouwen om te investeren in uw groeiplannen.

Financiering in de praktijk

Zo hielpen wij Jennissen. Lees ook onze blog over herfinanciering.

Contact